نشست هم اندیشی رئیس و اعضای کمیته های جشنواره جریان با رئیس دانشگاه تبریز
نشست هم اندیشی رئیس، دبیران و اعضای کمیته علمی و اجرایی اولین جشنواره ملی جریان با رئیس دانشگاه تبریز در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رئیس جشنواره جریان به همراه دبیران اجرایی و علمی این جشنواره با دکتر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز در خصوص هماهنگیهای لازم برای برگزاری اولین دوره جشنواره ملی جریان به میزبانی این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
آمادگی کامل دانشگاه تبریز برای میزبانی جشنواره جریان
دکتر نصراله زاده ضمن استقبال از این جشنواره بر آمادگی کامل این دانشگاه برای میزبانی تاکید کرد و گفت: دانشگاه تبریز با افتخار آماده است تا بستر لازم برای برگزاری جشنواره ملی جریان را فراهم کند و سعیمان بر این خواهد بود که با تمامی امکانات و پتانسیل خود به این رویداد فرهنگی کمک کنیم تا جشنوارهای در شان دانشگاهیان و چهرههای فرهنگی و علمی کشور برگزار شود.
رئیس دانشگاه تبریز تصریح کرد: این رویداد گامی مهم در راستای به رسمیت شناختن جایگاه فرهنگی دانشگاهها است و امید میرود که با شناسایی و تقدیر از اساتید و دانشجویان فعال در این حوزه، فضای فرهنگی دانشگاهها بیش از پیش غنی شود.
جریان، نخستین جشنواره شناسایی، معرفی و به اشتراکگذاری تجارب موفق فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها
در بخش دیگری از این دیدار، دکتر محمد مهدی ذوالفقارزاده، مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، جزئیاتی از جشنواره «جریان» را که بهعنوان نخستین جشنواره شناسایی، معرفی و به اشتراکگذاری تجارب موفق فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها برگزار میشود، ارائه کرد.
رئیس نخستین جشنواره جریان به لزوم مستند سازی جهت تداوم انتقال تجربیات شرکت کنندگان این جشنواره تاکید کرده و ادامه داد: مستندسازی ایده و تجارب شرکت کنندگان باید به گونه ای تداوم یابد تا انتقال تجارب برای سایر فعالان فرهنگی دانشگاه ها نیز جشنواره جریان بستری برای ارائه ایده و تجارب اساتید، مدیران، یاوران و تمام فعالان سایر حوزه ها و حوزه فرهنگی دانشگاهها است.
وی با تأکید بر اهمیت هویتبخشی به فعالیتهای فرهنگی و تربیتی اساتید دانشگاهها، گفت: امروزه ارتقای اساتید بیشتر بر فعالیتهای پژوهشی و آموزشی متمرکز شده و از ظرفیتهای تربیتی و فرهنگی آنها غافل ماندهایم به همین دلیل، شیوهنامه سرآمدی فرهنگی تدوین و به دانشگاهها ابلاغ شده تا این خلأ جبران شود و اساتید فعال در حوزههای فرهنگی نیز مورد تقدیر قرار گیرند.
دکتر ذوالفقارزاده با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره گفت: جشنواره ملی جریان با هدف ارج نهادن به فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهیان برگزار می شود.
به گفته ذوالفقارزاده، در طول دوره برگزاری این جشنواره، کارگاههای گفتگو محور نیز برگزار می شود و تلاش بر این خواهد بود که فضای رویداد بستر مناسبی برای انتقال تجارب و ایدهها در راستای ارتقا و اثربخشی فعالیت فرهنگی دانشگاههای سرزمینمان فراهم شود.
در اولین دوره از جشنواره جریان۷۵۰ اثر به اولین دوره از جشنواره ارسال شده که از این تعداد ۴۹ اثر برتر و ۶۱ اثر شایسته تقدیر اعلام خواهند شد.
در پایان برنامهی یک روزه و اعضای کمیته علمی و اجرایی اولین جشنواره ملی جریان با حضور در بخش های مختلف دانشگاه تبریز، به ویژه فضاهای فرهنگی، ضمن بازدید، در جریان امکانات و پتانسیل های دانشگاه برای برگزاری این رویداد قرار گرفتند.
برگزاری جشنواره جریان یکم تا سوم آبان در دانشگاه تبریز
اولین جشنواره ملی رویدادهای برتر، یاوران و اعضای هیئت علمی نمونه فرهنگی و اجتماعی با عنوان «جشنواره ملی جریان» از یکم تا سوم آبان ماه سالجاری به مدت 3 روز در دانشگاه تبریز برگزار میشود.
بخشهای مختلف این جشنواره شامل رویدادها و فعالیتهای برتر فرهنگی و اجتماعی، فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی برتر بینالمللی، اعضای هیئت علمی سرآمد فرهنگی و اجتماعی، یاوران علمی نمونه فرهنگی و اجتماعی و نیز معرفی دانشگاههای برتر فرهنگی و اجتماعی میشود.
نویسنده : admin
نظرات