*در دومین روز اولین جشنواره ملی جریان صورت گرفت:*
*از روایت ۱۳ تجربه موفق فرهنگی و اجتماعی تا فراگیری طراحی رویدادهای اثرگذار و جریانساز* در دومین روز از نخستین جشنواره ملی جریان، شرکتکنندگان پای روایت تجربههای موفق فرهنگی و اجتماعی نشستند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی، ارائه ۱۳ تجربه موفق به صورت سخنرانی و نیز ۱۰۶ ایده و یا تجربه در قالب پوستر دادهنما از برنامههای دومین روز جشنواره ملی جریان بود.
در این اشتراکگذاری تجربههای موفق، دکتر علیرضا باهنر از دانشگاه تهران به ارائه تجربه برگزاری «اولین جشنواره ملی هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی» پرداخت.
دکتر زهرا موسوینژاد از دانشگاه الزهرا (س) تجربه «طرح کارآمدسازان» را ارائه کرد. سولماز عادل از دانشگاه محقق اردبیلی از تجربه کسب و کاری «زندگیات را بساز» سخن گفت.
دکتر محمد نوروزی از دانشگاه امام صادق(ع) تجربه اجرای مجموعه رویدادهای «مدیرشو» را به اشتراک گذاشت.
فرزانه فرهبد به نمایندگی از دکتر علی صادقمنش از دانشگاه حکیم سبزواری از پاسداشت نثر فارسی در همایش بینالمللی بزرگداشت ابوالفضل بیهقی و ایجاد موزه نثر فارسی سخن گفت.
زینب بیرانوند از دانشگاه ایلام «خدمات مشاورهای و مهارتافزایی محلات محروم شهر ایلام» را روایت کرد.
رضا دانای سیج از دانشگاه فردوسی و گروه همراه از طرح «نجات فردوسی» گفت و با اجرای خود شرکتکنندگان را به هیجان واداشت.
دکتر حامد تقوایی از دانشگاه شیراز طرح «کنگره جهانی حضرت محمد(ص)» را تبیین کرد.
دکتر سعید محمدزاده از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان طرح محرومیت زدایی«سنابل جهاد» را روایت کرد.
حجتالاسلام دکتر احمد حمیدی از دانشگاه تبریز طرح نمایشگاهی «تلنگر» در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را تشریح نمود.
دکتر عبدالحمید کاشیان از دانشگاه سمنان تجربه علمی «جهتگیری ساختارهای ارگانیک در پایگاههای مقاومت بسیج آثار و دستاوردهای آن» را تشریح کرد.
دکتر سید اسماعیل مسعودی از دانشگاه شیراز به ارائه طرح راهکار در راستای کاربردی نمودن پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکتری پرداخت.
دکتر سیدمحمد مقیمی هم به عنوان آخرین سخنران به بیان تجربه«خانه گفت و گو» و «طرح ۱۷۵۷ سنت دانشگاه در ایران» پرداخت.
اما در نیم روز دوم منتخبان شرکتکنندگان پای سخنان دکتر مصطفی زمانیان عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و رئیس سابق مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و نیز دکتر محمدمهدی جعفری مدیرعامل بنیاد تعالی اجتماعی زندگی و دبیرکل جایزه نوآوری اجتماعی جانا نشستند و در فضای تعاملی به فراگیری طراحی و اجرای رویدادهای اثرگذار و جریانساز پرداختند.